maanantai 11. huhtikuuta 2016

ruskamekko

Jotain itselle taas vaihteeksi. Kolmas mekko ruskakaavan pohjalta. Noshilta löytyi mustapohjaista kangasta jossa on tikattuja sydämiä. Tässä on vuorikangas mukana. Tein taas sen verran muokkausta että lyhensin reippaasti helmaa ja jätin kuminauhan helmasta pois. Kavensin helmaa myös jonkin verran ja jätin savupiippukauluksen pois. Hihat on 3/4 osa pituiset.


Seuraavaksi tekisi mieli koittaa samalla kaavalla hihatonta pidemmän mallista toppia/tunikaa kesäksi. Kangasta metsästämään siis. Kaapit kun on täynnä pelkkiä lasten kankaita. Niitä täytyisikin alkaa kuluttamaan nyt kunnolla. Pari t-paitaa tein jo 5 vuotiaalle ja koneen alla odottelee tytölle lionella mekko. Niistä kuvia kunhan saan mekon valmiiksi.

Tilasin paapiilta pääsiäispussin jossa tuli 6 × 50cm yllätyspaloja kuosikankaita. Ihan kun kaapissa ei olisi ollut tarpeeksi kankaita muutenkin. Kolmea niistä on nyt käytetty näihin kesävaatteisiin. Yksi paitaan ja kahta eri kangasta mekkoon. 50cm palasta sai juuri 116cm paidan mitan tehtyä, joten heti ommeltava poikakuosit jos haluaa käyttää ne tälle kesälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti