maanantai 13. maaliskuuta 2017

Sokerihiiri hiiop

Tämä oli yksi lempparikankaista kaapin kätköissä. Tiesin heti kangasta ostaessa mitä siitä tekisin, mutta aloittaminen vei aikaa ja aina mietin milloin sen uskaltaa leikata elämäni ekaan jumppikseen. No nyt uskalsin. Kaavat tilasin Jujunalta kun monet on siitä tehnyt nättejä haalareita. Malli on ihana, Hiiop nimeltään. Tämä tuli nuorimmaiselleni, juuri vuoden täyttäneelle pojalleni. Kangas on ihanan pehmeää joustofroteeta.


Osia oli aika paljon mutta kaikesta selviydyin. Jopa tuo vetoketju meni ilman kupruja hyvin paikalleen vaikken niitäkään ole joustaviin kankaisiin ennen käyttänyt. Tukikankaalla taisi olla tässä se tärkeä rooli. Kaavassa lahkeiden ja hihansuiden resorit oli aika pitkät. Ne minä jätin lyhemmäksi ja lisäsin pituutta hihan ja lahkeen mittaan.
Ainoastaan huppu on vuoritettu, kuten ohjeessakin.



Kaavassa on kokoja 158cm asti, joten käyttöikää kaavalle riittää onneksi vielä. Tämän tein 80cm ja tuli juuri hyvän kokoinen heti käyttöön. Vähän reiluhko joka puolelta, niinkuin jumppisten kuuluukin olla. Tämä ei paljoa kerkeä kaapissa enää olla, toisin kuin kankaana ollessa. Melkeinpä laitetaan pesusta suoraan päälle. Niin ihana tästä tuli!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti