sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Minecraft synttärit

Tänä viikoloppuna juhlittiin toisiksi vanhimman poikani 8-vuotis synttäreitä. Teemaksi valikoitui minecraft, koska hän tykkää pelata sitä peliä. Hän on jo parin vuoden ajan siitä tykännyt ja kerännyt aiemmin siitä erilaisia leluja ja hahmoja. Niistä sai hyviä koristeita sankarin juhlapöytään.

Tilasin Synttärikuningas sivustolta minecraft tyylisiä ruskeita neliölautasia ja vihreitä pahvimukeja, juhlapusseja kaverilahjoja varten ja foliopallon nro 8. Nämä tulivatkin samalla viikolla postiin. Täältä on hyviä kokemuksia aiemminkin. Pikainen toimitus ollut aina.

Netistä etsin mukeihin etikettejä ja tein tarjottaviin kuvakortit mitä ne oli. Näihin ideaa löysin valmiiksi netistä ja sillä osasin ostellakin vähän syömisiä sen mukaan että ne kävisi tähän pelin ideaan.


Irtokarkkihyllystä löytyi karkkivalikoima josta sain kaikki tarvittavat, eikä tarvinnut ostella erillisiä valmispusseja.


Myös porkkanat ja viinirypäleet maistuivat hyvin herkkujen ohella.


Kakun sijaan tarjolla oli jäätelöä. Suklaata ja minttua. Sehän maistui kaikille hyvin. Kakut jää monesti syömättä, niin ne on jo useampana vuonna korvattu meillä jäätelöillä kaveri synttäreillä.


Netistä löytyi myös tulostettava minecraft viiri. Se löysi paikkansa ruokapöydän päädystä. Viirien yläpäästä taitoin noin 0,5cm nurjalle puolelle ja laitoin liimalla naruun kiinni. Kuvassa itsessään kun ei ollut mitään taitoskohtien merkkejä niin onneksi tajusin itse jättää leikatessa vähän ylimääräistä taitteeseen.


6 hengen pöytään mahtui juuri 10 kattausta. Vähän ahdasta meinasi olla päädyissä, mutta hyvin selvittiin. Normaalisti meillä onkin 8 hengen paikat tässä pöydässä.


Pojilla oli alkuun pullonpyritys, jonka mukaan sankari sai avata lahjansa sen mukaan kehen pullo osoitti. Sieltä tuli parit nerf pyssyt, mitkä on myös meillä melkein lempparijuttuja. Lisäksi pari pakettia technic pikkulegoja, slimeä, tarkkuusheittopeli valoilla, lahjakortti ja karkkia. Tosi kivoja lahjoja kaikki! Pojat leikkivätkin uusilla ja vanhoilla nerfeillä melkein koko ajan ja ampuivat panoksia isoon maalitauluun josta saa eri pistemääriä. Lisäksi uudet slimet pääsivät heti käyttöön ja poikahan niitä taisi jopa parannella omilla aineillaan kavereiden kanssa.

Leikkien jälkeen herkut maistuivat ja pojat viipyivätkin pöydässä kauan. Sen jälkeen nerf leikit jatkuivat ja lahjapussit ongittiin. Moni säästikin lahjakarkit kotiin viemisiksi. Lopuksi pojat kävivät ulkonakin tuulettumassa hetkisen ennen juhlien loppumista.

Oli oikein mukavat juhlat kaikkinensa niin äidin, kuin sankarinkin mielestä.

Loppukuusta juhlitaan sitten sukulaisten kesken tämän 8-vuotiaan lisäksi myös meidän 3-vuotta täyttävää nuorinta poikaa. Tämän juhlan teemana onkin nuoremman suosikki palomies sami.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti