torstai 16. maaliskuuta 2017

Tunika mekko

Paapiin possupussissa tullut musta Tulips trikoo pääsi tytön tunika mekkoon. Tämän kankaan olisin huolinut itsellenikin jos korkeutta vaan olisi ollut enemmän. Tämäkin mekko kaava valikoitui sen mukaan missä helma tulee erikseen, koska tästä ei olisi muuten riittänyt edes 110cm mekkoon pituus. Helma osan sain kasata palapelinä mustaa lisäten. Kovin usein ei tule kangasta näin hyvin käytettyä loppuun. Useimmiten kaikista jää aina pala jemmaan takaisin, mutta tästä ei jäänyt muuta kuin rippeet roskiin. Kerrankin! Tämä olikin aika reilua mitoitusta. Helma osa roikkuu liian alhaalla vielä mutta katsotaan kesää kohti miltä näyttää. Kaavana käytin Ob:n Circus horsea.


Kokeilin ensimmäistä kertaa erilaista kaula-aukon huolittelua. Samanlailla siis resori ensin pääntielle, (minä ompelen sen saumurilla kerralla kiinni) mutta käänsinkin sen nurjalle puolen ja ompelin kiinni päältä. Näin resorista näkyy vain kapea reuna ulkopuolelle ja sisäpuolikin näyttää siistiltä kun resori peittää saumurin sauman mikä normaalisti jäisi näkyviin.


Tyttö oli niin innoissaan uudesta mekostaan. Laittaa kuulemma päälle heti seuraaviin juhliin, jotka onkin isoveljen syntymäpäivät parin viikon päästä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti