keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Kesävaatetta

Helteistä on saanut nauttia nyt oikein kunnolla melkein koko kesän ajan. Siltä ainakin tuntuu. Ulkoiltu on paljon, eikä sisällä liiemmin viitsi olla, jollei kuumuutta tule välillä karkuun. Muutaman kesävaatteen olen joutanut kumminkin ompelemaan.



Paperplane kaavalla tulee kiva kesämekko, joita tein viime kesänä kaksi tytölle. Tänä kesänä isonsin samaa kaavaa ja tein taas kerralla kaksi mekkoa. Tai siis leikkelin kerralla ja toisen niistä ompelin heti. Toisen ompelin viime yönä kun mietin että ei sitä enää kauaa kerkeä mekkoja käyttämään niin onhan se nyt pian jo saatava valmiiksi.

Aiemmin valmistunut koira mekko on ollut ahkerassa käytössä. Tähän ei meinannut ihan riittää kangas, kun kankaasta oli jo aiemmin leikelty tunika. Sain kuitenkin juuri riittämään, kun tein mustalla trikoolla vyötarölle kaitaleen ja hihat.

Viime yönä saumurikin alkoi temppuilemaan kun sitä taas pitkästä aikaa olisin käyttänyt. Katkoi lankoja vähän väliä ja ei auttanut kun langoittaa kaikki alusta että toimi taas. Tämä paapiin aamulintu kuosinen mekko löytyi aamulla sohvan reunalta ja sieltä tyttö sen huomasi ja puki ylleen. Tästä tuli kyllä ihana! Sitä on tänään testailtu kotipihassa ja puistossa on kiipeilty se yllä vaikka ja missä.



Pojalle tein alku kesästä melkein heti lapsimessujen jälkee t-paidan Paapiin valjeni sammakko kuosista. Ihanan kesäinen väri tämä omenan vihreä. Tämäkin on noussut ihan suosikiksi pojan t-paita hyllyltä. Aina ei kerkeä kaappiinkaan asti kun napataan pyykkinarulta päälle.
Tämä malli on ob:n spotfish. Omasta mielestä vähän turhan leveä malli hoikalle lapselle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti