lauantai 14. huhtikuuta 2018

Keväisen keltaista

Kevättä kohti mennään jo kovaa vauhtia. Ulkona tarkeni jo ilman takkia ja siivottiinpa koko perheen voimin takaterassi tänään. Grillikausikin avattiin siinä samalla. Aurinko on tänään hellinyt meitä koko päivän. Ihanaa!

Pari perheen miesväestä kaivoi tänään pyörät esiin ja teki muutaman tunnin lenkin kaupungille niillä. Minä jäin pienempien kanssa kotiin ja päiväuniaikaan päätin ommella kevääksi lippapipoja. Yhden kerkesin tehdä valmiiksi nuorimmaiselle. Paapiin mopo kuosista riitti juuri sopiva pala 2-vuotiaan pipoon. Hetihän me mentiin se kuvaamaan ulos kun vielä aurinko paistoi. Lippapipon kaava on Noshilta. Vuoritettu mustalla trikoolla. Lipan sisässä vahvikehuopaa. Noin 3mm paksuista tämä minun huopa.



Aiemmin tein samaisesta kuosista eskarilaiselle pitkähihaisen paidan. On kyllä yksi lempparikuoseista pojille tämä ja keltainen väri aivan ihana! Kaavana tässä on Paapiin kaavakirjan myyry.


Ja vielä keltaista pienen mekon verran. Tämä Metsolan pupu Tupuna meni kummitytölle lahjaksi. Perus paita kaavalla tehty ja lisätty helmaan pituutta ja leveyttä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti