sunnuntai 4. tammikuuta 2015

velour housut



Tänään tuli pitkästä aikaa ommeltua taas vaatetta. Koko joulunalus aika kun meni sukkia kutoessa. 
Noshin oranssi velour on odotellut kaapissa jo hyvän tovin ja nyt sen leikkelin pikku tytön housuiksi. Kaaritaskuja koitin tällä kertaa päälle tehtynä. Ehkäpä helpompi kuin aiemmin tekemät pojan housut, joissa tasku tehty sisään. Tumman lilat taskun suut antaa kivan vastavärin oranssille. Vyötärönympäryksen tein samasta velourista kaksinkertaisena ja vähän tiukempana. Tässä vyötärö käännetty vielä kaksinkerroin. Lahkeissa resoria. Nämä on tällaiset jämähousut kun mitään sopivan väristä resoria ei ollut tarpeeksi joka kohtaan ja siksi vyötärö, taskut ja lahkeet on kaikki eri tavaraa, mutta ei tuo omaan silmään ainakaan kovin pahalle näytä... Huomenna testaillaan päälle ja katsotaan tarvitaanko vielä kuminauha vyötärölle vai pysyykö jalassa ilman. Nämä on 86cm ja kaavana Ob:n Snappy happy muokattuna joka päästä. :)



Sovitukset tehty ja vyötärö vaihtui kapeampaan resorivyötäröön kuminauhalla. Tämä malli on aika löysä mielestäni. Muuten hyvä! Housut sopivan reilut joten menee pitkään resorilahkeiden ansiosta.



Tässä sivuprofiilissa näkee lahkeiden leveyden kunnolla. Ei tosiaan purista ainakaan mistään kohdasta. Ja kaiken lisäksi unohdin takakappaleista vielä saumanvarat lisätä kun aloin taitteelta leikkaamaan kaksin kerroin takalahkeita. Meinasi tulla sivusaumattomat.. siinä ei paljoa sitten saumanvaroja jäänyt kun taiteilin kaksi omaa lahjetta muotoineen! Toisaalta hyvä niin. Olisipa jäänyt etukappaleistakin! :) ensi kerralla kavennettava reilusti ettei tule lisää tällaisia pussihousuja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti