perjantai 3. huhtikuuta 2015

Hip hei Hippu


Ompelin!! Vihdoin ja viimein. Punainen iso hippu kangas pääsi ensimmäisenä paininjalan alle. Tyllerölle valmistui siitä seuraavan koon paita. Tämä siis kokoa 92cm ja reiluhan se vielä on. Mutta näin siis tarkoituskin. Hiharesorit käänsin sisään kuvissa ettei niin rypyllä olisi hihat. Harmiksi kankaan pituus ei riittänyt ihan tunikakokoon kun niistä tykkään, mutta sallittakoon yksi paita tytöllekin. Tämä siis ensimmäinen paita jonka tytölle olen ommellut. Kaikki muut yläosat olleet aina mekkoja ja tunikoita.


Kaavana raglanhihainen fall basic OB 4/13.


Hipun kohdistin keskelle sekä edessä että takana joten vähän joutui kangastakin kuluttamaan enemmän kun ei heti reunasta saanut aloittaa leikkaamista, mutta eipä onneksi paljon hukkaan mennyt. Kuvio on niin iso ettei näin pieneen paitaan kahta vierekkäin kokonaisena mahtunut millään. Toki selässä se ei olisi varmasti haitannut vaikka olisikin mennyt vajavaisina kuvioina.


Pikku Hippukin odottelisi kaapissa leikkuuta ruskea taustaisena. Jospa 4-vuotias kelpuuttaisi sen paidakseen. Toki sekin pitäisi ensin ommella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti