keskiviikko 13. elokuuta 2014

tuplahiha paita

Voisiko sitä iltaansa paremmin kuluttaa kuin ompelemalla, kun lapset on saanut nukkumaan... ihana hiljaisuus ja hengähdystauko... ihana muutaman tunnin oma aika. Tämän ihanan tunnetilan pilasi hetkellisesti se että pyykit oli pakko laittaa vielä kuivumaan ensimmäisenä vaikkei millään huvittanut. Muuhun sotkuun en viitsinyt edes vilkaista vaan keskityin kankaisiin.

Pojan eilisen postauksen housuille oli saatava paita kaveriksi kun visio oli mielessä. Tai oikeastaan tämä visio oli mielessä jo silloin kun kankaat näin kangaskaupassa. Ja vaikka housut teinkin ensiksi niin oikeastaan housujen idea (taskuihin lähinnä) tuli tästä paidan ideasta. Kai sen voi näinkin päin tehdä??.. :D Kerkesin marinoimaan näitä pari kuukautta kaapissa ennen leikkausta. Perus paidan kaava johon lisäsin toiset hihat. Housun taskujen tähtikuvio toistuu paidan alemmissa hihoissa. Hivenen jouduin miettimään miten nämä tuplahihat järkevästi ompelen kiinni ja ehkä niille olisi ollut joku helpompikin tapa mutta ohjetta ei ollut joten omilla sovelluksilla ja kiinni on. Pääasia kai kumminkin että siististi ne nyt on kiinni.

En ymmärrä miten jotkut saa tehtyä kymmeniä vaatteita illassa. Minulla menee koko aika yhteen vaatteeseen eikä aina riitäkään. Tämäkin setti kahdessa illassa. Sitä ajatteli kun kankaat oli leikannut että nyt vain surautan saumurilla kaikki saumat kiinni ja valmis. Mutta ei se niin helposti käynyt. Minulla ainakaan.. niillä nopeilla se ehkä menee juurikin niin sen kummempia miettimättä. Ehkäpä minäkin joku päivä olen se nopea joka tekee kolmen lapsen vaatekerraston yössä. :D Toivossa on hyvä elää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti