sunnuntai 31. elokuuta 2014

synttäri touhuja


Meidän pienin rakkaus täytti 1-vuotta ja sitä juhlittiin lauantaina. Olipa ihanaa kun sai laittaa kaikkea vaaleanpunaista. Mietin kauan mikä voisi olla juhlien teemana. Pikku neiti tietää nalle puhin ja tykkää yleisestikin kaikista nallea muistuttavista. Ajattelin ensin että se on sitten se, mutta sitten tuli mieleen tytön juhlamekko jossa on vaaleanpunainen polka dot kuviointi ja siitä se ajatus sitten lähti...

Mansikkamoussekakku

Pähkinä-suklaa juustokakku
Lohivoileipäkakku

Minttu-suklaa cupcake

Koristeluita unohtamatta. Koitin ensi kertaa tehdä pom pomeja ja nehän olikin älyttömän helppoja. Nämä pääsivät juhlissa keittiöön, mutta taidan ripustaa ne tytön huonetta koristamaan juhlien jälkeen.
Pom pom
Vaahtokarkit ja marengit sai uudet nauhat purkkeihinsa
Ilmapalloja unohtamatta
Päivänsankari <3


Ihanat synttärit, ihana sankari. Tajusin myös sen että vauvastani on kasvanut iso pieni taapero joka yrittää ottaa jo askelia ja hokee "äiti, vauva, ai, ei, pappa" ja selvästikin yrittää sanoa "koira". Missä on minun vauva joka vain nukkuu ja tuhisee kauniisti. Tämä neiti osaa näyttää jo tunteensa ja pitää puolensa veljiensä seurassa. Nyt odotan kädet syyhyten neidin 1-vuotis kuvia jotka kävimme otattamassa studiossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti