perjantai 12. tammikuuta 2018

Ilvekset

Tämän paidan aloitin heti ensimmäisenä päivänä tammikuuta kun vuosi vaihtui. Loppuun asti en kerennyt tekemään kerralla, vaan paita jäi odottelemaan hihojen ja helman huolittelua. Sitten seuraavana iltana aloin tekemään jumpsuitia ja tämä jäi odottelemaan. Jumpsuit tuli valmiiksi asti ensin ja sitten viimein tämäkin.


Ihana kuosi taas Paapiilta! Vähän arka pohja väri mutta senkin uhalla tämän halusin. Paita valmistui pojalleni koossa 128cm. Eläimet ovat tämän pojan mielenkiinnon aihe ja hän on monesti haaveillut kissasta jonka majoittaisi ulos puumajaansa (jota meillä ei edes ole), koska minä en halua meille kissaa. 😸

Paita kelpasi ja laittoi sen heti seuraavana aamuna eskariin. Katsotaan milloin tässä on ensimmäiset mustikkakiisselit tai muut vastaavat... 😅 Nuorempana tämä pikku herra tykkäsi myös pyyhkiä suunsa aina hihaan syötyään mutta mielestäni se on mennyt jo ohi... 🙈 Toivottavasti ainakin!

Nyt alkaakin olla Paapiin kangaspakka melkein ommeltu. Myyryn karkkikepit joulukankaan säästän vuoden loppuun kun teen tytölle seuraavan joulun mekon siitä ja sitten onkin jäljellä enää Myyry sukeltaa kangas. Siitä olisi tulossa tytölle tunika/mekko. Hän kun mieluiten käyttää vain niitä ja legginsejä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti